Nyhedsbreve

Mange hilsner Grethe Holm

26. marts 2010
Sidste weekends udstilling i Svogerslev sognegård, var et spændende møde med mange gæster og de tre andre udstillere - fotos, skulpturer og keramik. Ikke mindst skal  de erfarne folk bag udstillingen have ros for deres støtte og arrangement.

Lige nu er jeg i fuld gang med at rigge billeder til til Siennas påskeudstilling i Kalundborg - og glæder mig til at være sammen med de andre udstillere, og til at møde gamle og nye gæster i påsken. Meget spændende er det også at Kai (Dragsdal) er med som gæsteudstiller. Jeg glæder mig til at se hans kraffulde billeder i Sienna regi. 
Forårs-hilsen
Grethe

Novemberhilsen

11. november 2009 .
Her i novembermørket, hvor dagene er korte og våde, er her lige en lille blomster-hilsen med løfte om at de lyse tider kommer igen.
🤩

Udstilling på Elværket, Frederikssund

Søndag d. 25. oktober.
Der er endnu en lille uge tilbage af vores udstilling på Elværket i Frederikssund. 
Vi tager udstillingen ned på fredag den 30. oktober.
I denne weekend(24.-25. oktober) har der været Helsemesse med masser af interesserede mennesker både i kunst og helse.Rosen på billedet er sommerens sidst - og den dufter !

| Svar

Nyeste kommentarer

21.08 | 23:26

Kære Kylle
Tak for dine flotte kommentarer.
Kh
Grethe

20.08 | 09:44

Kære Grethe.
Hvor er det en smuk, interessant og spændende hjemmeside, du har kreeret.
Du spænder fantastisk vidt.
Kærlig hilsen
Kylle

17.07 | 18:19

Tusind tak, Anna, for dine pæne ord!

17.07 | 13:17

Hvor er det en flot hjemmeside, du har, og hvor er det spændende billeder, du laver. Jeg vidste slet ikke, at vi har en kunstner boende på vores vej.